Strona używa cookies. Jeśli nie wyrażasz zgody na używanie cookies, zawsze możesz wyłączyć ich obsługę w swojej przeglądarce internetowej. Polityka Cookies
Akceptuję

Grzanki z serem owczym

Pieczywo smakuje najlepiej, kiedy jest chrupiące. Wszyscy uwielbiamy grzanki! Są banalne w wykonaniu, ale nie nudne! Wszystko zależy od dodatków, jakie wybierzemy. Tym razem proponujemy coś, co będzie świetnym towarzyszem dla wina.

Dodawanie komentarza

Moderatorzy nie usuwają komentarzy na prośbę użytkowników. Jeśli podajesz jakiekolwiek dane, telefony czy adresy, robisz to na własną odpowiedzialność.

Chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych komentarzach w tym temacie?

Komentarze

Beloun
05 marca 2012 o 10:44

Już dobrze, takie moje redaktorskie zboczenie :-) Pozdrawiam wiosennie!

~Beloun

05.03.2012 10:44
Facetpo40
04 marca 2012 o 14:53

Beloun, ale nam się dostało :-) Słusznie, bo chochlik redaktorski rozpanoszył się tu na dobre. Obiecujemy solennie poprawę i dziękujemy za wnikliwość!

Facetpo40

04.03.2012 14:53
Beloun
04 marca 2012 o 09:11

Bardzo lubię faceta po 40, dlatego rażą mnie takie wpadki, jak zdanie "Najlepszą metodą, by uzyskać ten efekt, to zrobić grzanki". Zdaje się, że poprawnie stylistycznie brzmiałoby "Najlepszą metodą, by uzyskać ten efekt, jest zrobienie grzanek" lub "Najlepszy sposób, by uzyskać ten efekt, to zrobić grzanki". No i przepis na grzanki. W trakcie robienia maczamy chleb w mieszance oliwnej, ale już ser znika gdzieś, może zostaje zjedzony, zanim powstaną grzanki? Facecie, popraw się

~Beloun

04.03.2012 09:11