Grzanki z serem owczym
Pieczywo smakuje najlepiej, kiedy jest chrupiące. Wszyscy uwielbiamy grzanki! Są banalne w wykonaniu, ale nie nudne! Wszystko zależy od dodatków, jakie wybierzemy. Tym razem proponujemy coś, co będzie świetnym towarzyszem dla wina.
Dodawanie komentarza
Moderatorzy nie usuwają komentarzy na prośbę użytkowników. Jeśli podajesz jakiekolwiek dane, telefony czy adresy, robisz to na własną odpowiedzialność.
Komentarze
Już dobrze, takie moje redaktorskie zboczenie :-) Pozdrawiam wiosennie!
05.03.2012 10:44
Beloun, ale nam się dostało :-) Słusznie, bo chochlik redaktorski rozpanoszył się tu na dobre. Obiecujemy solennie poprawę i dziękujemy za wnikliwość!
04.03.2012 14:53
Bardzo lubię faceta po 40, dlatego rażą mnie takie wpadki, jak zdanie "Najlepszą metodą, by uzyskać ten efekt, to zrobić grzanki". Zdaje się, że poprawnie stylistycznie brzmiałoby "Najlepszą metodą, by uzyskać ten efekt, jest zrobienie grzanek" lub "Najlepszy sposób, by uzyskać ten efekt, to zrobić grzanki". No i przepis na grzanki. W trakcie robienia maczamy chleb w mieszance oliwnej, ale już ser znika gdzieś, może zostaje zjedzony, zanim powstaną grzanki? Facecie, popraw się
04.03.2012 09:11