Forum
Moda męska
Kalesony na goły tyłek bez majtek, czy ...
-
-
-
Napisane 05 marca 2018 - 12:32No dosyć ostro przymroziło i tak samo dwie pary kalesonow pod spodnie założyłem. Trochę średnio wygodnie ale przynajmniej było ciepło :) albo jak jedne kalesony to grube skarpety narciarskie do kolan i też daje rade ;)
Udostępnij
| Dodaj wpis | Cytuj | Link bezpośredni | Zgłoś naruszenie
-
-
-
-
Napisane 05 marca 2018 - 13:04No ja tez miałem getry zeby cieplej było :-)
Udostępnij
-
-
-
-
Napisane 06 marca 2018 - 09:09Trochę się teraz ociepliło ale ja się z kalesonami nie rozstaje ;) w pracy często na zewnątrz jestem więc lepiej mieć kalesony i grube skarpety ;)
Udostępnij
-
-
-
-
Napisane 14 marca 2018 - 10:23Zbliża się kolejny atak zimy :p jak tam panowie? Kalesony przygotowane? ;)
Udostępnij
-
-
-
-
Napisane 21 marca 2018 - 09:51I znowu cisza :p
Udostępnij
-
-
-
-
Napisane 21 marca 2018 - 17:02Cisza, bo forum to nie blog. Nie będziemy się tu wypisywali, czy dziś, wczoraj, przedwczoraj... ubraliśmy, czy nie.
Jeśli ktoś kiedyś będzie chciał się wypowiedzieć na poruszane tu tematy, to się dopisze, czy nosi, czy nie nosi, jak nosi to jakie i jak, czyli np. na majtki, bez majtek, czy jedne kalesony na drugie.
Może zechce nam polecić coś ciepłego i wygodnego itd.Udostępnij
-
-
-
-
Napisane 04 września 2018 - 09:29Zaczynam nosić kalesony we wrześniu, kończę w kwietniu. Ale nawet latem po domu w kalesonach chodzę, bo mnie to podnieca. Są sexy.
Udostępnij
-
-
-
-
Napisane 04 września 2018 - 09:29Zaczynam nosić kalesony we wrześniu, kończę w kwietniu. Ale nawet latem po domu w kalesonach chodzę, bo mnie to podnieca. Są sexy.
Udostępnij
-
-
-
-
Napisane 04 września 2018 - 09:33Lubię seks w kalesonach. Z dziewczynami i chłopakami.
Udostępnij
-
-
-
-
Napisane 04 września 2018 - 10:01Ja też.
Udostępnij
-
-
-
-
Napisane 17 września 2018 - 10:14Widzę że niektórych kręca kalesony;) sam często po domu w kalesonach chodzę zamiast dresów albo innych spodni. Jakiś mi tak wygodniej ;)
Udostępnij
-
-
-
-
Napisane 16 listopada 2018 - 15:26Panowie chłodniej się znowu zrobiło;) który już wskoczył w kalesony?
Udostępnij
-
-
-
-
Napisane 17 listopada 2018 - 12:06Szybko minął ten rok :-) znowu zima, ja już mam wyciągnięte z szafy i czekają w razie co
Udostępnij
-
-
-
-
Napisane 18 listopada 2018 - 10:11ja juz wskoczylem w kalesony ;) dziaiaj u mnie - 6 rano bylo ;)
Udostępnij
-