Strona używa cookies. Jeśli nie wyrażasz zgody na używanie cookies, zawsze możesz wyłączyć ich obsługę w swojej przeglądarce internetowej. Polityka Cookies
Akceptuję

Krupnik na golonce

Takich dań jako mężczyźni czasami potrzebujemy! Gęstej, treściwej zupy na solidnym kawałku mięsa, która nasyci nawet największy głód. Oto przepis wyciągnięty ze starego zeszytu... dziadka. Tak! Tak! Jak się okazuje, nie tylko babcie miały swoje popisowe dania.

Dodawanie komentarza

Moderatorzy nie usuwają komentarzy na prośbę użytkowników. Jeśli podajesz jakiekolwiek dane, telefony czy adresy, robisz to na własną odpowiedzialność.

Chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych komentarzach w tym temacie?

Komentarze

cz
20 listopada 2016 o 13:16

Jeżeli naprawdę chce się wydobyć z goloneczki pełnię smaku, to trzeba do podanego przepisu dodać WARZYWA. Dokładnie tak, jak do rosołu.

~cz

20.11.2016 13:16
Jędras
20 listopada 2016 o 10:14

Bardzo skraca czas gotowania / do ok 1 godz / używanie szybkowaru lub szybkowara..:)

~Jędras

20.11.2016 10:14