Strona używa cookies. Jeśli nie wyrażasz zgody na używanie cookies, zawsze możesz wyłączyć ich obsługę w swojej przeglądarce internetowej. Polityka Cookies
Akceptuję

Kurczak na winie z pieczarkami

Proste, a jednocześnie niepowtarzalne danie. Cały sekret jego smaku kryje się w marynacie z dodatkiem białego wina, która sprawia, że mięso jest soczyste i delikatne. Polecamy nie tylko od święta – to też doskonały pomysł na obiad w ciągu tygodnia.

Dodawanie komentarza

Moderatorzy nie usuwają komentarzy na prośbę użytkowników. Jeśli podajesz jakiekolwiek dane, telefony czy adresy, robisz to na własną odpowiedzialność.

Chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych komentarzach w tym temacie?

Komentarze

ianko
25 czerwca 2018 o 12:02

Dobre przyprawy faktycznie, te mono. Bardzo aromatyczne. Świetna też jest cebula z USA z tej serii, bardzo dobra do mięsa, sosów i zup.

~ianko

25.06.2018 12:02
Marcel
23 czerwca 2018 o 16:05

Próbowałem w zeszłym tygodniu. Wyszło świetne, ale trzeba wziąć do tego dobre, wyraziste przyprawy, bo inaczej byłoby nijakie. Mnie Pani w sklepie poleciła monoprzyprawy Knorr więc wziąłem chilli i słodką praprykę. Rewelacyjny przepis i na pewno bedzie sie pojawiał w moim jadłospisie.

~Marcel

23.06.2018 16:05
M.Mazik
14 kwietnia 2012 o 10:53

Wygląda apetycznie - kurczak, pieczarki i chili do dobra kompozycja.
Spróbuję zrobić.

~M.Mazik

14.04.2012 10:53